EVEN VOORSTELLEN

De naam achter gediplomeerde honden-uitlaatservice ( HUS) Pipadori is Guido, ik ben 52 jaar en woon samen met mijn vrouw Carla en onze golden retrievers Tess en Maze in Zeewolde.

Misschien dat sommigen mij herkennen als het gezicht van de Formido, Multimate, OKEES en de Hubo bouwmarkt, hier heb ik 20 jaar de mensen in Zeewolde bediend en geholpen bij al hun klussen. Aan al het goede zit een begin zo ook bij mij.

Sinds 2004 heb ik al honden thuis en vanaf 2009 ben ik bezig gegaan met het opleiden van Tess als jachthond. Met haar heb ik goede resultaten gehaald, maar wat nog belangrijker was is het samenspel tussen hond en begeleider. Helaas werd bij Tess al op jonge leeftijd spondylose geconstateerd waardoor ik genoodzaakt was om de passie van het werken met mijn hond even in de koelkast te plaatsen.

Niet getreurd, al gauw werd mij gevraagd om hulp te bieden bij de diverse trainingen die werden georganiseerd voor elke leeftijdsgroep. En ik bleek een soort talent ervoor te hebben om zowel de hond als de begeleider op een goede manier op een hoger niveau te brengen. Ook geloof ik heilig in een positieve wijze van trainen en begeleiden, want het is LEUK om met je hond te werken en op pad te zijn.

Van het een komt het ander, dus ben ik enkele diploma’s rijker, zoals module A en B van de kynologisch instructeursopleiding. Ook heb ik inmiddels mijn Diploma gehaald voor het hebben van een uitlaatservice.

En ik weet zeker dat ik als begeleider en trainer een verschil kan maken in de hondenwereld en daarom was deze misschien verrassende stap naar de hondenuitlaat voor mij uiteindelijk een logische. Met mijn passie , liefde, positiviteit en ambitie zorg ik ervoor dat uw hond(en) verantwoord, veilig en goed worden begeleid tijdens hun uitlaat.

 

Hele grote hondengroet

Guido