Marianne heeft de laatste jaren hard gewerkt om een succesvolle uitlaatservice op de kaart te zetten. Mijn missie is om hier nog een schepje bovenop te doen, zodat je niet meer om de naam Pipadori heen kunt in Zeewolde, Harderwijk en Putten. Op deze pagina vertelt Marianne hoe de naam Pipadori is ontstaan.

Groet Guido

PIPA, BRUTUS EN PLUTO

Pipa is een Bulgaarse dame van ongeveer 2,5 jr. waar ik opslag verliefd op was.
Vandaar Pipadori ; Pipa -adori ( lees aanbidden/liefhebben)

Pipa is de aanstichtster van mijn bedrijf.

Zij is bij mij gekomen toen ze 4,5 maand was. Ze was een wat verlegen , terughoudende hond , met soms aardig wat compensatiegedrag en stoerdoenerij… Om nog maar niet over de mate van voernijd te spreken. Dit alles heeft me regelmatig voor uitdagingen gesteld, maar het mooie is ; we leren zoveel van elkaar en zijn inmiddels een fijn team!

Brutus is een Roemeens hondje die eigenlijk ‘per ongeluk’ bij mij is gekomen. Ik had al een vriend voor Pipa aangeschaft genaamd Pluto, deze zou een paar weken later komen. Tussen door melde zich Brutus, die een paar dagen zou blijven, om te kijken naar zijn gedrag.

Echter de trieste conclusie was snel gemaakt. Dit hondje had zoveel meegemaakt dat hij ontzettend angstig en gedesocialiseerd was. Dit had helaas tot bijt incidenten geleid, waardoor hij ook niet zomaar te herplaatsen was. Die paar dagen werden dus maanden … Het was een hele uitdaging om hem weer op de rit te krijgen waarin Pipa, Rust, Respect, Ruimte, Vertrouwen, en Geduld; heel veel geduld! een grote rol speelden.

Nu gaat t best heel goed met Brutus, is een behoorlijk zelfverzekerd hondje geworden, en beleeft veel plezier samen met Pipa.

Pluto Mannetje uit Portugal, goeie lobbes, gek op mensen, sociaal, zeer zelfstandig buitenshuis!

Na veel wikken en wegen , inmiddels had ik dus nu 3 honden in huis, en dat was helaas niet haalbaar, moest ik een besluit nemen.

Het was een apart span, alle drie gek met elkaar, maar toch was Pluto altijd het Omega’tje.. Brutus viel niet te plaatsen, en een goede vriendin was al vanaf dag 1 super gek met Pluto, er riep steeds voor de grap dat ‘t haar hond was en had er zeker oren naar Pluto van mij te adopteren en sindsdien heeft hij een gouden mandje bij haar.

Het trio is nog altijd blij als ze elkaar zien; vreugde dansjes , lekker spelen en rennen, elkaar wassen etc, om daarna ieder weer tevreden naar eigen huis en mand te gaan!