Hondenuitlaatservice en meer…

Wist u dat Volgens de Nederlandse Hondenbescherming ;

– Een hond minimaal 2 uur per dag dient te worden uitgelaten?
– Daarnaast is een hond een ontzettend sociaal dier is en dus veel gezelschap nodig heeft!
– Opvoeding nodig heeft ; een hond wordt niet braaf geboren. Hij moet leren wat wel en niet mag. Dat kost tijd en energie.
– Een hond, naast het twee uur wandelen, aardig wat tijd vraagt voor het verzorgen en opvoeden?!

Pipadori Biedt juist daarom 2 soorten wandelingen;

De groepswandelingen zijn uitermate geschikt voor sociale honden die enigszins luisteren naar basis commando’s. Zijn kunnen lekker in kleine groep (maximaal 6 à 7 honden!) genieten van de uitgebreide persoonlijke aandacht , spelen en ravotten in de bossen, heide of het strand.

Bij de individuele wandelingen is er keus uit een half uur in eigen wijk of een uur in t bos/hei of strand en zijn wandelingen op maat voor de honden met of een rugzakje, of voor honden die om welke reden dan ook wat extra aandacht nodig hebben. Loopse teven en sommige waak/vecht honden kunnen ook niet in de groep mee maar zijn individueel op hun plaats.

Ook oudere honden en pups zijn meer gebaat bij individuele uitlaten i.v.m. het tijdsbestek van de groepswandelingen. Hier kan dan wat korter mee gelopen worden en dan aangevuld worden met thuis aandacht zodat uw maatje niet te lang alleen is. Ik besteedt veel aandacht aan het karakter en de behoeften van uw geliefde maatje. Zo worden ook de individuele wandelingen een feestje. Tevens kunnen deze gecombineerd worden met een stukje training.

Correctie middelen zoals een slipketting, anti-trektuigen met schurende/ snijdende werking , prikbanden, anti-blafbanden, de Teletac etc. zijn dan ook uitgesloten!

Individuele trainingen

Heeft u hulp nodig bij de opvoeding van uw pup, puber of volwassen hond? Wilt u hem de basis commando’s leren?

Via individuele lessen kan ik u zeer gericht helpen. Doordat u niet in een groep traint, gaat de aandacht alleen naar u en uw geliefde maatje, en daardoor kan ik specifiek aandacht besteden aan uw wensen. Bijkomend voordeel is dat de lestijden in overleg kunnen plaatsvinden, waardoor het voor sommigen onder ons makkelijker te combineren valt met uw sociaal leven en werktijden.

Workshops:

Help! Mijn hond pubert!
In deze workshop van een uur leert u op een leuke manier om te gaan met de streken van uw hond! Zijn oren doen het prima, al lijkt t soms van niet, uw geduld wordt op de proef gesteld en de hond is nu in een leeftijd waarop hij zijn wereld gaat verkennen en uitbreiden en gaat richting zijn volwassenheid. Een goede begeleiding is hierbij van belang vanwege de fases waar de hond doorheen gaat en daarmee u ook!

Connecting
Leuke actieve wandeling waarbij teamwork tussen hond en baas centraal staat. U werkt samen aan een (nog) betere band en leert wat u onderweg allemaal kunt doen, zonder dat u daar allerlei materialen voor mee hoeft te sjouwen. Wat lekkere/leuke beloningen zijn meer dan voldoende!

Hierkomen; Wat is dat????
Leer op leuke en effectieve wijze uw hond te stimuleren om snel bij u te laten komen….. Er handig voor een stuk veiligheid en voorkomt frustraties!

Daarnaast bied Pipadori meerdere diensten aan op gebied van huisdierverzorging.

Wilt u lekker een paar dagen weg, met vakantie of heeft u andere redenen waardoor u hulp nodig hebt bij het verzorgen van uw geliefde dier dan biedt Pipadori de oplossing. In overleg is er veel mogelijk ;

Denken in oplossingen i.p.v. problemen staat centraal bij Pipadori.

Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen via de mail of via het contactformulier. Telefonisch kan uiteraard ook, echter tijdens de wandelingen zal ik de telefoon niet kunnen beantwoorden i.v.m. de begeleiding van onze viervoeters. Ik vraag uw begrip hiervoor.